Трик за производителността

Трик за производителността ви, за да подобрите резултата си. Практически съвети от опитен адвокат в Русе, който дори е извършвал отхвърляне на клиент

Трик за производителността ви

Адаптирането към постоянните промени на нашия работен пейзаж се оказа предизвикателство през последните няколко години.

През последните няколко години преживяхме безпрецедентни промени в личния и работния си живот. За мнозина адаптирането към постоянните промени на нашия работен пейзаж е меко казано предизвикателство.

Несигурността ни затруднява да дефинираме, планираме и, най-важното, да изпълняваме целите си. Това е мястото, където оценяването на науката за производителността може да ви помогне да поддържате правилния път.

Когато са помолени да определят производителността, повечето юристи я свързват с ефективност. Този отговор не е неправилен, но е непълен. Всички можем да бъдем ефективни, докато сме непродуктивни, като се фокусираме върху грешните задачи.

Трябва също да се съсредоточим върху това как управляваме енергията и вниманието си – две ключови съставки, които ни карат да постигнем целите си.

Например, когато дистанционната работа беше въведена за първи път, за мнозина това доведе до това, че вече не се налага да пътуват до офиса. Въпреки че може би не сме се замисляли много за пътуването до работното място преди, се оказа, че пътуването до работното място има реални ползи за здравето, които ни помогнаха да останем продуктивни.

Това, което в началото може да изглежда като малка промяна на навика, имаше значително влияние върху производителността – много от нас се оказахме, че работим по-дълги часове и правим по-кратки почивки.

Трика за продуктивността, който може да ви помогне да останете на път за постигане на желаните резултати.

Не жонглирайте с приоритетите си, вместо това ги балансирайте

Грешка, която мнозина правят, е да компенсират голямото си натоварване, като се отказват от дейности, които ги откъсват от работа. Така че хобитата заемат второ място пред срещите и разговорите и това, което откривате, е, че с течение на времето бавно изгаряте.

Това, което мнозина не успяват да разберат, е, че устойчивостта не е свързана с издръжливостта на стреса, а по-скоро механизъм за възстановяване на стреса и за да го изградите, трябва да инвестирате в разпределяне на време, енергия и внимание към дейностите, които ви помагат да премахнете стреса.

Вместо да третираме тези дейности като награди, когато не сме заети, което всъщност никога не се случва. Третирайте ги като съществени. За да гарантираме, че даваме най-добрата си преценка при вземането на решение за конкурентни приоритети.

За опитен адвокат в Троян, потърсете Калоян Доков.

Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО

Трик за производителността ви