SEO Фирма за оптимизиране на изображения

Искате ли да добавите интерактивни 360-градусови изображения към вашия WordPress сайт?

Свържете се с SEO Фирма за оптимизиране на изображения

Интерактивните 360-градусови изображения могат да се използват за създаване на виртуални обиколки или позволяват на потребителите да взаимодействат с продуктови изображения с множество ъгли.

В тази статия ще ви покажем как лесно да добавяте интерактивни 360-градусови изображения в WordPress с помощта на SEO Фирма за оптимизиране на изображения.

 

Защо да използвам интерактивни 360-градусови изображения?

 

Има много причини да използвате 360-градусови изображения на вашия уебсайт на WordPress.

Можете да използвате 360-градусова снимка, за да показвате продукти от всички ъгли на вашия онлайн магазин.

Или може би имате уебсайт за недвижими имоти и искате да предложите виртуални обиколки с помощта на интерактивни 360-градусови изображения.

 

Трябва да създадете 360-градусово изображение? Има много приложения за смартфони, които ви позволяват да направите това.

 

Проблемът е обаче, че по подразбиране WordPress не показва 360-градусови изображения. Все пак можете да ги добавите с помощта на приставки. Като се има предвид това, нека да разгледаме как лесно да добавите 360 градусови интерактивни изображения към уебсайта си.

 

Използване на приставката за изображения Algori 360 за WordPress

Най-лесният начин да добавите въртящи се на 360 градуса изображения към WordPress е да използвате приставката Algori 360 Image. Това е безплатна приставка, която поддържа VR (виртуална реалност). Algori 360 добавя нов блок към редактора на блокове. Просто качвате вашето 3D изображение в този блок.

 

Забележка: Не можете да използвате тази приставка с класическия редактор. Освен това можете да добавите само едно 360-градусово изображение на страница.

 

Първо, трябва да инсталирате и активирате приставката Algori 360. След активирането просто редактирайте всяка съществуваща публикация или страница или създайте нова. На екрана за редактиране на публикации кликнете върху бутона (+) за добавяне на нов блок и след това добавете блока за 360 ° изображение.

 

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да научите как да добавяте интерактивни 360-градусови изображения в WordPress. Можете да получите още полезна информация като се свържете с нас на  info@webstation.bg. Ние сме Уебстейшън ООД -SEO фирма в София, СТЦ Интерпред, бул. Др.Цанков 36, която има експертиза в оптимизирането на сайтове и онлайн магазини.

SEO Фирма за оптимизиране на изображения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *